Kyllingen tvivler på Froome: Han kører FOR hurtigt

I overlegen og nærmest legende let stil har Chris Froome afvist al modstand i dette års Tour de France. Selv fastholder han, at han er 'ren'. Men det stoler den tidligere cykelrytter, Michael Rasmussen, ikke på.

Han hæfter sig ved britens magtdemonstration på gårsdagens etape til Mont Ventoux. Det lugter langt væk af en rytter, der har haft hånden alt for langt nede i skuffen med doping-præparater, skriver han mandag i sin klumme i BT.

- Det helt korte svar, når jeg bliver spurgt, om jeg stoler på Chris Froome, er: ’Nej’. Det lidt længere svar er, at det simpelthen går for hurtigt. Det var for voldsomt, hvad vi så på Mont Ventoux, skriver Michael Ramussen.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

'Kyllingen' smadrede selv alle konkurrenterne i Tour de France i 2007. Det skete ulovlige doping-medikamenter i blodet. Det er de erfaringer, han trækker på, når han ser Chris Froome sætte alle til vægs i årets udgave.

- Når man har haft sin gang i feltet i mange, mange år, og selv har været på den forkerte side af rigtigt og forkert, så kan man godt få en ret klar fornemmelse af, hvornår noget er hurtigt, og hvornår noget er FOR hurtigt. Det, vi så i går, var FOR hurtigt, skriver Michael Rasmussen i BT.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip