LA glæder sig over partivælgernes skattesyn

Helt anderledes ser det ud blandt Liberal Alliances vælgere, hvor blot 24 procent af partiets vælgere vil tackle ældrebyrden med flere midler til det offentlige. Den lave tilslutning glæder partiets politiske ordfører, Simon Emil Ammitzbøll (LA), der mener, at Liberal Alliances vælgere »kan gennemskue, at man sagtens kan effektivisere den offentlige sektor og dermed få både bedre og billigere service.«

Ifølge Simon Emil Ammitzbøll viser de 60 procent, at mange »er lullet ind i venstreorienteret propaganda om, at flere penge altid giver bedre service«.

»Lande som Sverige og Norge har lavere skattetryk end i Danmark, og der ikke noget, som tyder på, at de har dårligere service på eksempelvis sundhedsområdet,« siger Simon Emil Ammitzbøll.

Samler man de borgere, der stemte borgerligt ved folketingsvalget i 2011, ønsker næsten halvdelen, at udgifterne til det offentlige stiger de kommende år.

Målingen fra YouGov viser desuden, at danskerne i vid udstrækning er rede til at betale mere i skat for at få bedre velfærd.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip