LA revser regeringen for tiltag mod danske bilister

»De danske bilister bliver i forvejen flået helt urimeligt i skatter og afgifter. Nu forsøger regeringen at skrue op for endnu en afgift, nemlig p-bøderne, som i forvejen sender millioner af kroner fra bilisterne og ind i de offentlige kasser. Det er dybt uretfærdigt,« siger Simon Emil Ammitzbøll.

Liberal Alliance ønsker at indføre et stop for kommunal indtjening på p-afgifter, så kommunernes indtjening fra p-afgifterne ikke må overstige de kommunale udgifter i forbindelse med parkering, fortæller Simon Emil Ammitzbøll.

»Parkeringsafgifterne må ikke blive til en ny skat, som skal fylde de kommunale kasser og klattes væk på øget offentligt forbrug. Bilisterne betaler i forvejen alt for meget. Udviklingen skal i stedet gå den anden vej,« siger Simon Emil Ammitzbøll.

Reaktionen kommer, efter at Jyllands-Posten onsdag skrev, at Justitsminister Morten Bødskov (S) i øjeblikket overvejer arbejdsgruppens forslag. Det forventes, at et lovforslag om parkeringsreglerne bliver fremsat i den nye samling, der begynder i oktober.

Københavns Kommune havde i 2012 et samlet overskud på parkerings-området på 259 millioner kroner.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip