LA vil gerne med i vækstpakke

Det siger Liberal Alliances leder, Anders Samuelsen (LA), der dog gerne vil have regeringen til at gå hårdere til makronerne.

»Vi vil gerne have gjort det mere ambitiøst. Det er det, vi prøver at overbevise regeringen om på de møder, vi har med dem. Vi har brug for, at man gør noget mere, fordi væksten er så lav,« siger han.

Partiet afviste sidste år at gå med i regeringens skattereform, men i forbindelse med vækstpakken er situationen en anden, lyder det fra Anders Samuelsen.

»Det, der gør, at vi godt kan være med her og er positive, er, at de tager fat i nogle ting, der alle sammen peger i den rigtige retning,« siger han.

Venstre og de Konservative har den seneste tid været til flere officielle forhandlinger hos finansministeren, og mandag kom turen så til Dansk Folkeparti.

Liberal Alliance har ifølge partilederen været til flere uofficielle forhandlinger, og partiet er fortsat inde i varmen.

»Jeg føler i hvert fald ikke, der er specielt koldt, der hvor jeg står,« siger han.

Spørgsmål: Hvor langt står I fra hinanden?

»Vi er i en situationen, hvor vi er lidt længere fremme i bussen, end regeringen er, men de er trods alt inde i bussen i forhold til at tage fat i de rigtige håndtag, og vi prøver så at overtale dem til at komme længere frem i bussen.«

Dagens Gossip