Lå døende i smadret bil: Mand skrev kærlighedsbreve efter ulykke

Den 54-årige David Welch forsvandt den 3. september. Han kørte fra hjemmet i Manhatten i Kansas, og siden hørte ingen fra ham.

Hans lig blev fundet den 18. oktober af en blaffer, som opdagede David Welchs smadrede bil på et øde stykke landevej i Utah. Der var 80 kilometer til den nærmeste by og knap 1500 kilometer til David Welchs hjem.

Den 54-årige var blevet kvæstet i ulykken, og havde ikke været i stand til at komme ud af bilen, som var faldet 25 meter ned i en dyb slugt. Det skriver Sky News

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Efterforskningen tyder på, at David Welch, som var sælger, trods sine kvæstelser havde overlevet i bilen i mere end en uge, og at han løbende skrev dagbog og breve til sin kone Kelly og parrets fire sønner. Politiet ønsker dog ikke at offentliggøre indholdet af brevene.

- Det er en ret privat sag, udtaler den lokale betjent Scott Robertson til Salt Lake Tribune.

LÆS OGSÅ: Bror døde i ulykke en time efter søster begik selvmord

På Twitter løfter David Welchs enke dog lidt af sløret for, hvad hendes mand skrev i de forfærdelige dage, han sad i bilen.

- Dave var fanget i bilen nede i slugten, og han skrev kærlighedsbreve til os alle. Han vidste, han var døende, og at der ikke var noget at gøre, skrev Kelly Welch.

Politiet har ingen idé om, hvorfor sælgeren kørte hjemmefra, uden at fortælle familien hvor han skulle hen. Men ved heller ikke, hvorfor han var kørt helt til Utah. 

Dagens Gossip