Lå i lejlighed i Taastrup: Politiet overså to lig i et halvt år

Flere gange har politiet det seneste halve år været ude for at ringe på døren til den lejlighed på Parkvej i Taastrup, hvor en 58-årig mand og en 41-årig kvinde har ligget døde siden oktober, uden at opdage tragedien.

Det skriver Ekstra Bladet.

Den 58-årige Milan Matic var meldt sporløst forsvundet af sin familie, men betjentene låste sig ikke ind i lejligheden med en låsesmed. De kiggede heller ikke ind gennem vinduet, hvor det ene lig ellers kunne ses tydeligt.

Det var netop sådan, at de mystiske dødsfald langt om længe blev opdaget, da udlejeren i tirsdags tog ud til Parkvej, fordi der ikke var betalt husleje i lang tid. Han kiggede gennem vinduet, så det ene lig og ringede til politiet.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her.

Vicepolitiinspektør Charlotte Skovby, Københavns Vestegns politi, bekræfter, at den 58-årige blev meldt savnet af sin familie kort efter, at han forsvandt, og at lokalpolitiet på Københavns Vestegn startede en eftersøgningssag.

- Det er korrekt, at lokalpolitiet var ude ved lejligheden et antal gange, men politifolkene fandt ikke anledning til at låse sig ind i lejligheden, siger hun til Ekstra Bladet.

Politiet oplyste efter ligfundene, at parret ikke var meldt savnet. Det viste sig dog, at den 58-årige var meldt savnet hos Københavns Vestegns politi, men ikke nationalt.

Dagens Gossip