Lady Gaga åbner Jackson-museum

Skrevet af admin

09/01/2014

Dagens topnyheder

Lady Gaga er inkarneret Michael Jackson-fan, og så er hun mester i at få folk til at måbe - både når hun går med kødkjoler eller opfinder alter-egoer.

Nu er den excentriske popartist klar med endnu en overraskende nyhed: Hun vil åbne et Michael Jackson-museum. Det fortæller hun ifølge femalefirst.com.

- Jeg vil åbne et museum, og indtægterne fra besøgende skal gå til en fond, der støtter et formål, han ville stå inde for, siger hun.

Siden popkongens død har 27-årige Lady Gaga købt flere af hans ting på auktion, blandt andet en del af hans garderobe, som for eksempel jakken der blev berømt i forbindelse med hittet "Thriller" i 1983 og den ikoniske handske med Swarowski-sten.

- At Michaels tøj blev solgt, da han ikke var her mere, fik jeg det rigtig dårligt med. Nu tager jeg mig så af det. Det får den rette temperatur og bliver bevaret. Jeg har brugt millioner på det, siger Lady Gaga, der har brugt opdigtede navne ved auktionerne for at undgå at betale overpris.

- Jeg tror på at energien fra fans sætter sig fast i tøjet. Det vil jeg gerne bevare for ham, tilføjer Lady Gaga.

Ejendelene i Michael Jackson-museet har en værdi af 1,25 millioner pund, hvad der svarer til lidt over 11 millioner danske kroner. 

Det er endnu uvist hvor museet skal placeres.

Newspaq