Lady Gaga får livecomeback hos MTV

MTV Video Music Awards bliver rammen om Lady Gagas livecomeback efter den hofteoperation, der tvang hende til at aflyse resten af sin »Born This Way Ball«-verdensturné.

Gaga har været sygemeldt i fem måneder, men er nu på toppen igen og MTV kan meddele, at hun går på scenen ved prisuddelingen i august. Her præsenterer hun den første single fra det nye album »ARTPOP«.
Skæringen frigives den 19. august, seks dage før MTVs prisfest på Barclays Center i New York.

Den 27-årige sangerinde optrådte i maj med et enkelt nummer på en hotelbar i New York, men det var en uofficiel begivenhed, som kun en lille flok mennesker fik glæde af. MTV Video Music Awards bliver derfor hendes egentlige comeback.

Siden 2009 har Gaga selv modtaget 13 af MTVs trofæer, men er slet ikke nomineret i år. I stedet ligger Justin Timberlake og Macklemore & Ryan Lewis i førerfeltet med seks vinderchancer hver.

Gaga vækker ofte opsigt med sin fantasifulde påklædning og i 2010 overgik hun sig selv netop ved MTVs prisuddeling. Popstjernen mødte op i en kjole af råt oksekød med tilhørende håndtaske og hat af samme letfordærvelige materiale.

Dagens Gossip