Lady Gaga hylder fans med vild tattoo

Skrevet af admin

04/10/2014
Der er "Directioners", "Beliebers" og "Medivaer". Dedikerede fans med tilnavne, der hylder kunstneren.Sangerinden Lady Gaga kalder sin fans for "små monstre", og nu hylder hun monstrene med en tatovering af en hånd, der har lange spidse negle og er dækket med blonder og perlekæder Det viser hun på sin Instagram-profil, hvor hun flasher den permanente hyldest med ordene: "Monster for altid". Tatoveringen af hånden er nemlig en reference til Lady Gagas motto "Paws Up."Den 28-årige sangerinde er i øjeblikket på turné i Europa, og tatoveringen fik hun tusset af kunstneren Eric Gonzales. Både Gaga og Gonzales delte flittigt billeder af hele tatoveringsprocessen.Senere forklarede hun tatoveringen på sin Twitter-konto:- Jeg fik denne tatovering for at ære mine fans. I er specielle, loyale og hver eneste dag er jeg ydmyg over, hvor heldig jeg er at have jer. Jeg er et monster for evigt, skriver hun.Den seneste tatovering er en tilføjelse til sangerindens i forvejen tatoverede krop, som blandt andet også har blomstermotiver, digte og et anker på.Lady Gaga turnerer i øjeblikket med sin "artRAVE: the ARTPOP ball", som var forbi Jyske Bank Boxen 27. september.Se billedet af Gagas fanhyldest her: http://instagram.com/p/trB9ujJFL_/?modal=trueNewspaq

Dagens topnyheder

Der er "Directioners", "Beliebers" og "Medivaer". Dedikerede fans med tilnavne, der hylder kunstneren.

Sangerinden Lady Gaga kalder sin fans for "små monstre", og nu hylder hun monstrene med en tatovering af en hånd, der har lange spidse negle og er dækket med blonder og perlekæder

Det viser hun på sin Instagram-profil, hvor hun flasher den permanente hyldest med ordene: "Monster for altid". Tatoveringen af hånden er nemlig en reference til Lady Gagas motto "Paws Up."

Den 28-årige sangerinde er i øjeblikket på turné i Europa, og tatoveringen fik hun tusset af kunstneren Eric Gonzales. Både Gaga og Gonzales delte flittigt billeder af hele tatoveringsprocessen.

Senere forklarede hun tatoveringen på sin Twitter-konto:

- Jeg fik denne tatovering for at ære mine fans. I er specielle, loyale og hver eneste dag er jeg ydmyg over, hvor heldig jeg er at have jer. Jeg er et monster for evigt, skriver hun.

Den seneste tatovering er en tilføjelse til sangerindens i forvejen tatoverede krop, som blandt andet også har blomstermotiver, digte og et anker på.

Lady Gaga turnerer i øjeblikket med sin "artRAVE: the ARTPOP ball", som var forbi Jyske Bank Boxen 27. september.

Se billedet af Gagas fanhyldest her: http://instagram.com/p/trB9ujJFL_/?modal=true

Newspaq