Lady Gaga hylder Oscar-optræden om overfald

Skrevet af admin

29/02/2016

Dagens topnyheder

Sangerinden Kesha, der står bag numre som "Tik Tok" og "Die Young", hylder sin kollega Lady Gaga og den amerikanske vicepræsident, Joe Biden, efter deres optræden til dette års Oscar-show.

Men sin sang "Til It Happens To You" satte Lady Gaga under Oscar-uddelingen nemlig fokus på seksuelle overfald, og det fik straks Kesha til tasterne.

- Tak, Lady Gaga og VP (vicepræsident red.) Joe Biden for at skabe opmærksomhed omkring seksuelle overfald til Oscar-showet.

- Det ramte mit hjerte meget nært af åbenlyse årsager, skriver sangerinden på sin Twitter-profil.

Den farverige sangerinde er i øjeblikket involveret i en retssag mod sin producer, Dr. Luke, som hun anklager for voldtægt og overfald.

Forud for Lady Gagas følelsesladede optræden introducerede den amerikanske vicepræsident hendes sang med en opfordring om at ende alle seksuelle overgreb på amerikanske colleges.

Lady Gagas "Til It Happens To You" er med i dokumentarfilmen "The Hunting Ground", som handler om netop seksuelle overgreb, der angiveligt skulle have fundet sted på amerikanske colleges.

Det er ikke første gang, at Lady Gaga har udtrykt sin støtte til Kesha i den aktuelle sag. Allerede inden nattens Oscar-show skrev "Poker Face"-sangerinden på sin Twitter-profil, at hun ville tænke på Kesha under showet.

Se Keshas tweet her: https://twitter.com/KeshaRose/status/704163207707897856

Se Lady Gagas tweet her: https://twitter.com/ladygaga/status/704075569852518402

/ritzau/FOKUS