Lady Gaga i åben krig med kendisblogger

I en samtale med radioværten Howard Stern i går gik sangerinden til angreb på Hilton og fortalte, at han i 2011 fik hende til at græde under »et forfærdeligt interview«, hvilket fik hende til at sætte punktum for venskabet lige på stedet.

»Midt i det hele begyndte han at stille alle mulige skrækkelige spørgsmål. Han var supernegativ med hensyn til mit album »Born This Way« og vi havde fået en masse at drikke«, berettede Gaga og
fortsatte: »Han skulle forestille at være min ven, men jeg følte mig bedraget, så jeg begyndte at græde. Han undskyldte bagefter, men det virkede, som om han tænkte, at han kunne tillade sig hvad som helst, fordi han var Perez Hilton«.

Popstjernen betroede også Stern, at bloggeren fra dén dag var hendes fjende. »Han er skidesur over, at jeg ikke vil hænge ud med ham mere, men jeg vil altså ikke omgås falske mennesker«, sagde hun og
fortsatte: »Da jeg mødte ham, troede jeg virkelig, at han ville forandre sig, blive mere positiv og genere folk mindre på sin hjemmeside«.

I sommer stødte Gaga og Hilton sammen i fuld offentlighed, da bloggeren ville flytte ind i den ejendom i New York, hvor sangerinden bor. »Han løj og bildte alle ind, at han ikke forfulgte mig, men dagen efter at jeg bad ham lade mig være i fred, bød han på to lejligheder i ejendommen. Helt ærligt, altså. Hvis du vil hade mig, så gør det fra et andet sted. Fyr løs på din blog og på Twitter i stedet for«, sluttede Gaga sit udfald mod sladderskribenten.

Angrebet kom ikke til at stå uimodsagt ret længe. Kort efter at Gagas snak med Stern var i luften, meldte Hilton sig på Twitter. »Du kalder mig falsk. Ha! Tak for et godt grin. Har du set dig selv i spejlet fornylig?«, skrev han og kaldte også sangerinden »en rigtig vampyr«.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip