Lady Gaga offer for hackere igen

Så er den gal igen med et af Lady Gagas nye numre. I weekenden sivede en bid af hendes næste single »Applause« ud på internettet og sangerinden beder nu sine fans om hjælp til at finde den eller de skyldige.

Gaga frigiver efter planen singlen næste mandag den 19. august - seks dage før hun optræder med skæringen ved MTV Video Music Awards i New York.

Alle popstjernens bestræbelser på at hemmeligholde nummeret led imidertid et knæk lørdag, da et lydklip dukkede op på nettet. Det skete få dage efter en anden lækage, hvor en Gaga-skæring med titlen »Burqa« sivede ud i en ufærdig demoversion.

To af den slags sager på en uge fik Gaga op i det røde felt. »Vorherre bevares. Hvorfor i alverden kunne I ikke vente. Dettehér er for meget for én lørdag«, skrev popstjernen på Twitter.

Sangerinden oplyste videre, at hendes tekniske eksperter er i fuld gang med at indkredse synderen og informerede desuden sine fans om, hvordan de bedst melder piraterne til hendes pladeselskab Universal Music Group.

Senere lørdag var Gaga på Twitter igen med en hilsen til kollegaen Katy Perry. Hendes nye single »Roar« sivede nemlig også ud på nettet.
»Vil du være med til at finde et par skovle og gore livet surt for nogle hackere«, skrev Gaga.

Både »Applause« og »Burqa« bliver at finde på sangerindens nye studieplade »Artpop«.

Dagens Gossip