Lady Gaga redder fan fra selvmord

Skrevet af admin

12/12/2013
Popprinsessen Lady Gaga er en populær dame med en kæmpe fanskare. En fanskare som hun selv har døbt "Little Monsters". Og nu roser hendes små monstre hende for at have en reddet en fan fra at begå selvmord. Det skriver Toronto Sun.Hitmageren kom i kontakt med den unge pige på internetsiden littlemonsters.com, efter at have set et indlæg fra pigen, hvor hun skrev, at hun var tæt på at tage sit eget liv. Lady Gaga sendte derefter en besked til pigen, som angiveligt er fra Irland og appellerede til, at hun genovervejede sin beslutning. Desuden skrev hun:- Vi elsker dig alle sammen. Det er ikke det værd at tage sit eget liv. Tænk på, hvor ked af det jeg ville blive, hvor ked af det vi alle ville blive. Vi er forbundet gennem musikken, og det er fantastisk.- Lyt til musik og hver kreativ i dit liv. Du kan blive hvad som helst. Du har mere magt, end du tror, skrev Lady Gaga.Og det fik pigen til at ændre mening. Senere takkede hun nemlig den succesfulde sangerinde, for at have skredet ind og hjulpet hende i den svære tid.- Jeg elsker dig så højt Gaga. Du betyder alt for mig, og det, du gjorde for mig, var helt fantastisk. Du reddede mig, og det kan min familie og venner takke dig for, skrev den unge pige til Lady Gaga.- Med din støtte er jeg stærk og at vide, at du tog dig tid i dit travle liv til at støtte mig, betyder så meget for mig. Jeg havde selvmordstanker, og du reddede mig. Jeg kan ikke beskrive, hvor meget du har ændret mit liv, sluttede den unge fan. Newspaq

Mest læste i dag

Popprinsessen Lady Gaga er en populær dame med en kæmpe fanskare. En fanskare som hun selv har døbt "Little Monsters".

Og nu roser hendes små monstre hende for at have en reddet en fan fra at begå selvmord. Det skriver Toronto Sun.

Hitmageren kom i kontakt med den unge pige på internetsiden littlemonsters.com, efter at have set et indlæg fra pigen, hvor hun skrev, at hun var tæt på at tage sit eget liv.

Lady Gaga sendte derefter en besked til pigen, som angiveligt er fra Irland og appellerede til, at hun genovervejede sin beslutning. Desuden skrev hun:

- Vi elsker dig alle sammen. Det er ikke det værd at tage sit eget liv. Tænk på, hvor ked af det jeg ville blive, hvor ked af det vi alle ville blive. Vi er forbundet gennem musikken, og det er fantastisk.

- Lyt til musik og hver kreativ i dit liv. Du kan blive hvad som helst. Du har mere magt, end du tror, skrev Lady Gaga.

Og det fik pigen til at ændre mening.

Senere takkede hun nemlig den succesfulde sangerinde, for at have skredet ind og hjulpet hende i den svære tid.

- Jeg elsker dig så højt Gaga. Du betyder alt for mig, og det, du gjorde for mig, var helt fantastisk. Du reddede mig, og det kan min familie og venner takke dig for, skrev den unge pige til Lady Gaga.

- Med din støtte er jeg stærk og at vide, at du tog dig tid i dit travle liv til at støtte mig, betyder så meget for mig. Jeg havde selvmordstanker, og du reddede mig. Jeg kan ikke beskrive, hvor meget du har ændret mit liv, sluttede den unge fan.

Newspaq