Lady Gaga snart klar til comeback

Han fortæller, at sangerinden »har det fantastisk« og gør »helt utrolige« fremskridt. 

Gaga måtte under kniven for at afhjælpe den skade, der tvang hende til at aflyse de sidste 25 koncerter på hendes »Born This Way Ball«-turné. Sangerinden kæmpede mod tiltagende smerter i en hel måned, før hun måtte give op og søge læge.

Diagnosen lød på svær ledbetændelse og en rift i det muskellag, der holder hofteleddet på plads. Skaden var et resultat af de belastninger, Gaga udsætter sig selv for på scenen, og den 26-årige popstjerne måtte indstille sig på en langvarig genoptræning efter operationen.

Den celebre patient klarer sig imidlertid over al forventning og Herbert kan fortælle, at hun snart kan raskmeldes. »Hun er klar til at vende tilbage til arbejdet«, siger Gagas manager og røber, at sangerinden også har kunnet lægge sidste hånd på sit næste studiealbum.

Pladen får titlen »Artpop« og Herbert kalder materialet »meget, meget forfriskende«. »Jeg kan næsten ikke vente til verden hører hendes nye musik og se hende gøre comeback, stærkere og bedre end nogensinde«, siger han til nyhedsbureauet AP.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip