Lady Gaga tackler sin sindssyge med kostumer

Hvad enten hun bærer en kød-kjole, en bobel-kjole eller en Kermit-kjole så fanger den 27-årige sangerinde Lady Gagas munderinger altid folks opmærksomhed.

- Det er sådan, jeg tackler min sindssyge. Lige fra jeg var ung har jeg haft stemmer i mit hoved og i lang tid drak jeg og tog stoffer, og det var tøjet og min kunstneriske dygtighed, der reddede mig, sagde Lady Gaga, da hun var gæst i det amerikanske talkshow The Graham Norton Show.

Lady Gaga er nøgen i en ny kunstvideo. Se den på viunge.dk

Lady Gaga har forklaret kød-kjolen

Lady Gaga er efterhånden blevet synonym med sin kunstneriske dygtighed, som hun kalder en bevidsthedsudvidende oplevelse.

Hun har da også givet svar på tiltale omkring, hvorfor hun valgte at iføre sig en kød-kjole på den røde løber ved MTV Video Music Awards.

- Hvis vi ikke stiller op for det, vi tror på, og hvis vi ikke kæmper for vores rettigheder, har vi snart lige så mange rettigheder som kød og knogler, sagde Lady Gaga, da hun i 2010 var gæst hos talkshowværten Ellen DeGeneres.

Lady Gaga lider af en mystisk sygdom. Læs hvilken på viunge.dk

Lady Gaga har dog tonet sin vilde stil en smule ned med udgivelsen af albummet ARTPOP, hvor hun til gengæld har valgt at vise en del hud frem.

Lady Gaga optræder i mærkelige kostumer

Da hun optrådte ved YouTube Music Awards for nyligt med sangen Dope var det iført flonelsskjorte og en kasket.

Skør er Lady Gaga også på coveret til sin nye single Do What U Want, hvor hun kun er iklædt mos.

Samtidig er hun en stor fan af sin bh med strandskaller, som hun havde på under en optræden ved iTunes Festival og igen som gæst i The Graham Norton Show.

Af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Dagens Gossip