Lægerne beholder 'Richardo' efter ildebefindende

Han er manden bag dansk fodbolds ubestridte største succes, da han som landstræner førte herrelandsholdet til guld ved EM-slutrunden 1992.

I torsdags fik den nu 75-årige fynbo et ildebefindende og blev indlagt på Odense Universitetshospital, og lægerne kender fortsat ikke årsagen.

- Man ved det ikke endnu. Han fik et ildebefindende, og med en mand i hans alder tjekker man jo lige det hele og ser, om der er noget galt. Det er det, man gør nu. Men han går rundt og kan sætte sig, så der er ingen problemer, siger sønnen Tommy Møller Nielsen til BT.

Han kan samtidig bekræfte, at Ricard Møller Nielsen snakker og er helt klar i hovedet trods hændelsen.

Selvom det efterhånden er fem dage siden, at Richard Møller Nielsen blev indlagt, har lægerne altså valgt at beholde ham på til observation. Men går de næste dage fint, så kan han meget vel få lov at tage hjem igen.- Nu har han været igennem lidt test i dag (mandag, red.), og de så egentlig positive ud. Han skal igennem flere tests tirsdag, og så må vi se, hvordan han har det. Men efter omstændighederne har han det meget bedre, end han havde i torsdags, da han kom ind. Så det er positivt, lyder det fra Tommy Møller Nielsen.

Richard Møller Nielsen har udover EM-titlen med Danmark også vundet to gange DM-guld som træner for OB samt været landstræner for det finske og israelske landshold.

Dagens Gossip