Lægerne har givet op: Reality-stjerne kæmper for kræftramt mor

- Hvis mit fjæs kan bruges til noget fornuftigt for en gangs skyld, så vil jeg gerne gøre opmærksom på en god sag. Jeg ved godt, der er mange, der ikke kan lide mig. Men det handler ikke om opmærksomhed, men om at redde en kvinde, der er opgivet af de danske læger.

Ordene kommer fra Maria Hylleberg, der er kendt fra reality-programmer som 'Sommer i Sunny Beach', Divaer i Junglen og Paradise Hotel. Hun har startet en indsamling til fordel for 28-årige Berit fra Odense, som står til at miste livet til kræften.

Berit, der er gift og mor til to-årige Frederikke, har fået konstateret brystkræft for anden gang på 16 måneder. Denne gang har sygdommen også spredt sig til lymferne, og lægerne kan kun tilbyde livsforlængende behandling.

Håbet er nu, at der kan indsamles nok midler til, at den 28-årige mor kan få behandlinger på en klinik i Tyskland. Maria Hylleberg, der læser til sygeplejerske, har selv oplevet kræft i den nærmeste familie og undrer sig over det danske sundhedsvæsen.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholding

- Lige, hvad angår kræft, så kan jeg simpelthen ikke forstå, at der i Tyskland kan være muligheder, som vi ikke har i et velfærdssamfund som Danmark. Det handler da om at bruge de remedier, man kan, så folk rent faktisk bliver raske, siger hun til Dagens.dk.

Maria kender ikke Berit personligt, men spiller håndbold med hendes søster. Den nedslående melding om sygdommen kom først i januar.

- Det kommer pludselig tæt på. Hun har allerede planlagt begravelsen og spurgt dem, hun gerne vil have, der bærer hendes kiste. Jeg var simpelthen nødt til at gøre noget og valgte at skrive til hende, fortæller Maria Hylleberg.

Målet er, at der skal indsamles 300.000 kroner. Hvis Berit ikke når at få glæde af pengene, går de til lille Frederikke.

Der er i skrivende stund indsamlet lidt over 5000 kroner. 

DU KAN STØTTE BERIT HER.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip