Lægerne tog ikke bekymrede forældre alvorligt: Nu er deres 3-årige dreng død

Skrevet af Sarah S

30/06/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Forældrene blev først taget alvorligt da det var for sent.

Dagens topnyheder

Enhver forælders mareridt er blevet til virkelighed for et forældrepar fra Wales.

Onsdag i denne uge trak deres lille dreng vejret for sidste gang, og nu har forældrene delt den hjerteskærende besked, at lille Morgan er gået bort.

“Vores fine dreng påbegyndte sit næste store eventyr omkring klokken 5.30 i morges. Han var fredfyldt og tilpas med familien omkring sig. Selvom det hele gik hurtigere, end vi nogensinde kunne have forestillet os, så var Morgan i kontrol til sidst, vel vidende, at han var tryg, og at vi var hos ham,” skriver hans mor Natalie. i et opslag på Instagram-profilen 'Morgans_Army_'

Det hele startede i 2021, hvor dengang 2-årige Morgan pludselig begyndte at tage på i vægt. Derudover fik han også pludselig usædvanligt meget kropsbehåring. Det bekymrede hans forældre, og de tog derfor kontakt til lægen.

Det skriver The Sun

"Du kæmpede så hårdt, så længe"

I april 2021 var de derfor på hospitalet med Morgan, for at få klarlagt årsagen til vægtøgningen og den kraftige kropsbehåringen. Dog tog lægerne ikke forældrenes bekymring særlig alvorligt, de fik besked på, at de gav Morgan for meget mad - og det dermed var årsagen.

Mavefornemmelsen hos forældrene sagde dog noget andet. 

I oktober 2021 skulle det desværre vise sig, at forældrene havde helt ret. Det viste sig nemlig, at Margang var ramt af en sjælden form for kræft. Han havde en tumor på binyrerne, og desværre havde det allerede spredt sig til lungerne. 

Det skriver Daily Mail.

Onsdag den 28 juni 2023 tavte Morgan kampen mod kræften. 

“Ikke mere smerte nu, du kæmpede så hårdt så længe, du smilede altid uanset hvad, du grinede altid, du var altid kærlig. Selvom jeg ville ønske, at dette aldrig var sket, så ved jeg, at vi er bedre mennesker for at have kendt og elsket dig. Du har lært os at være mere og elske mere. Du har givet os mere kærlighed, end jeg nogensinde havde troet var muligt, du har skabt styrke for al fremtid, og vi er så taknemmelige for dig. Vores Morgs. Vores Squishy," lyder de hjerteskærende ord fra Morgans forældre. 

Du kan se hele opslaget herunder: