Lægerne var klar over, at hun ventede tvillinger - men de havde aldrig forventet at se dette

Det kom ikke som et chok for ægteparret Alanna og Paul Merrie fra Edinburgh i Skotland, da de fik besked om, at de ventede tvillinger.  

Både Alanna og Paul har tvillinger i deres familie, så det unge par vidste godt, at muligheden var stor.

- MIn far havde brødre, som var tvillinger, og der var også tvillinger på min mors side, fortæller 33-årige Alanna Merrie til Daily Mail.

Da hendes mave voksede sig enorm, havde hun godt på fornemmelsen, at hun bar rundt på et par store babyer, men HVOR store havde selv ikke hendes læger set komme.

Alanna Merrie fik hele tiden kommentarer fra personer, som ikke kunne lade være med at påtale hendes størrelse.

- Jeg havde en gigantisk mave, og totalt fremmede blev ved med at komme op til mig og spørge, om jeg var ved at føde nu og her. Så stor var jeg.

I løbet af graviditeten viste alle scanninger, at hendes tvillingedrenge voksede, præcis som de skulle. 

Alanna Merrie, som selv er læge, gættede på, at de ville veje omkring 2,2 kilo hver, når de kom til verden. Men fordi hun ikke var sikker, undlod hun at købe tøj til drengene før fødslen, fordi hun ikke ville risikere, at de ikke kunne passe det.

Da den store dag endelig kom, viste det sig, at hendes forudsigelser var en smule ved siden af. Drengene vejede 17 pund til sammen, hvilket svarer til godt 8 kilo. Det er ifølge Daily Mail godt tre kilo mere end de fleste tvillinger plejer at veje.

- Personalet på hospitalet fortalte mig, at de aldrig havde været med til at bringe så store tvillinger til verden før.

Alanna og Paul Merrie venter stadig på en officiel bekræftelse, men det menes, at drengene er de største nyfødte tvillinger i Skotlands historie. 

- Vi har en skøn lille datter, og nu hvor vi har drenge, har vi hele pakken, lyder det fra den stolte far. 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip