Lægerne var målløse, da de så klumpen på denne hund: Sådan ser den ud i dag

En dag blev en noget usædvanlig hund afleveret på et dyreinternat. Hunden, som var af den sjældne race weimaraner, havde en klump på størrelse med en fodbold hængende ned fra maven.

Det viste sig at være en dødelig tumor, som vejede over fem kilo. Hunden var så plaget af tumoren, at den ikke kunne stå op mere.

Hunden havde ikke meget at more sig over, mens den var på dyreinternatet. Foto: Facebook.

Eftersom dyreinternatet kun havde mulighed for at have dyrene i et par dage, inden de skal videre - enten adoption eller aflivning - var gode råd dyre for den syge hund, der formentlig havde slæbt rundt på tumoren i over et år. Det skriver Hefty

Hunden var tvunget til at ligge ned på grund af den tunge tumor. Foto: Facebook.

I sidste øjeblik valgte velgørenhedsorganisationen “Tickled Pink Weimaraner Rescue" at træde til og se om, de kunne hjælpe hunden.

Problemet var bare, at hvis weimaraneren skulle reddes, krævede det en utrolig dyr operation, som de færreste dyrlæger vil kaste sig ud i. Og velgørenhedsorganisationen havde ikke råd.

Sådan så den velvoksne og tunge tumor ud. Foto: Facebook.

Efter flere afvisninger fra dyrelæger om at udføre operationen, var organisationen ved at tabe modet. Men så skete det utrolige. Da hunden blev undersøgt af endnu en dyrlæge, lykkedes det den at rejse sig op og  kigge dyrlægen direkte ind i øjnene, der udstrålede liv og viljen til at leve.

Og sådan gik det til, at dyrlægen indvilligede i at operere hunden.

Hunden kom sig hurtigt efter den store operation. Foto: Facebook.

Ved hjælp af gavmilde donationer lykkedes det organisationen at samle nok penge ind til operationen.

Operationen, der fjernede den tunge tumor, var ikke det eneste mirakel, der skete. Da hunden var kommet sig efter operationen og igen kunne stå og bevæge sig, blev den adopteret af en familie og lever nu et lykkeligt liv.

Det er en helt anden hund, der er kommet ud på den anden side, efter operationen. Foto: Facebook.

Den nye familie kalder weimaraneren for Gilbert. 

Det er Tickled Pink Weimaraner Rescues håb, at Gilberts historie vil få hundeejere til at søge hjælp, inden det bliver så slemt, som det var tilfældet med denne weimaraner, der kun overlevede ved et mirakel.

Gilbert elsker at løbe rundt med sin nye familie. Foto: Facebook.

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip