Lægestab: Vi tør ikke løbe risiko med Lauges knæ

Playmaker Rasmus Lauge havde i flere uger håbet på at blive en del af det danske hold ved EM, efter at han i november pådrog sig en knæskade.

Selv om Lauge nåede at blive klarmeldt til slutrunden, så har landsholdets lægestab tirsdag vurderet, at man ikke tør benytte THW Kiel-spilleren. Det skyldes, at EM-reserven har slået knæet under træningen.

- Det er med fuld skrald på i de næste kampe. Vi tør ikke løbe nogen risiko og bruge ham, siger læge Steen Bo Kalms og fysioterapeut Peter Poulsen.

De fortæller, at beslutningen om at afskrive Lauge til EM-kampene er en fælles beslutning, selv om der ikke er tale om noget alvorligt tilbagefald for Kiel-danskeren.

- Han landede ned lidt på samme måde, som da skaden skete første gang.

- Det er næsten ikke hævet, men han kan mærke det i området, hvor skaden er. Vi har talt frem og tilbage og truffet beslutningen. Det her er ikke sjovt, siger Peter Poulsen.

Landstræner Ulrik Wilbek oplyser, at den 23-årige playmaker er mærket af situationen.

- Han er ked af det nu, siger landstræneren.

Selv om Rasmus Lauge ikke længere er aktuel i forbindelse med EM, så bliver han i Herning sammen med holdkammeraterne, der mandag aften sikrede sig en plads i semifinalerne med en sejr over Ungarn.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip