Lækker lingerimodel vil lyn-giftes

Skrevet af admin

17/06/2014
Hun troede ikke, at hun var typen, der ville have det store og eventyrlige bryllup.Men noget ændrede sig åbenbart for den 34-årige model Kelly Brook, da hun mødte sin drømmemand.- Jeg havde aldrig troet, at jeg ville være den type, som ville have en fantastisk bryllupskjole med et langt slør. Men nu vil jeg have den største og den smukkeste kjole nogensinde, siger den engelske skønhed til magasinet Hello!Manden, som Brook skal giftes med, hedder David McIntosh, og parret blev forlovet i marts. Der havde de kun kendt hinanden et par måneder, inden de for første gang mødte hinanden til en nytårsfest. Men den smukke model mener ikke, at tingene går for hurtigt. Tværtimod synes hun, at forlovelsen føles helt naturlig.- Jeg har aldrig mødt en mand som David. Og selv om det virker tidligt at planlægge et bryllup, så føler jeg ikke, at der er nogen grund til at vente. I øjeblikket er alting fantastisk, og der er ingen grund til, at det ikke kan fortsætte sådan, siger englænderen.Og hendes forlovede har det på nøjagtig samme måde.- Allerede efter få dage tænkte jeg, at jeg ville gifte mig med hende. Hvilket er skørt, fordi jeg ellers aldrig har troet, at jeg skulle giftes med nogen, siger han.Newspaq

Dagens topnyheder

Hun troede ikke, at hun var typen, der ville have det store og eventyrlige bryllup.

Men noget ændrede sig åbenbart for den 34-årige model Kelly Brook, da hun mødte sin drømmemand.

- Jeg havde aldrig troet, at jeg ville være den type, som ville have en fantastisk bryllupskjole med et langt slør. Men nu vil jeg have den største og den smukkeste kjole nogensinde, siger den engelske skønhed til magasinet Hello!

Manden, som Brook skal giftes med, hedder David McIntosh, og parret blev forlovet i marts. Der havde de kun kendt hinanden et par måneder, inden de for første gang mødte hinanden til en nytårsfest. Men den smukke model mener ikke, at tingene går for hurtigt. Tværtimod synes hun, at forlovelsen føles helt naturlig.

- Jeg har aldrig mødt en mand som David. Og selv om det virker tidligt at planlægge et bryllup, så føler jeg ikke, at der er nogen grund til at vente. I øjeblikket er alting fantastisk, og der er ingen grund til, at det ikke kan fortsætte sådan, siger englænderen.

Og hendes forlovede har det på nøjagtig samme måde.

- Allerede efter få dage tænkte jeg, at jeg ville gifte mig med hende. Hvilket er skørt, fordi jeg ellers aldrig har troet, at jeg skulle giftes med nogen, siger han.

Newspaq