Lækker spritbilist overdynget med kærlighedserklæringer

De fleste er formentlig enige om, at spritbilisme ikke er i orden. Og det er nok de færreste, der ligefrem høster fans ved at tage sig en køretur med alkohol i blodet. Men da Meagan Simmons i 2010 blev anholdt i sin bil med en lidt for høj promille og stortudende blev taget med på politistationen i Hillsborough County i Florida, tog sagen en lidt uventet drejning.

Politiet tog et billede til kartoteket - et såkaldt 'mugshot'. Billedet blev senere delt på Reddit.com. Og siden er den 27-årige Meagan blevet lagt ned af kærlige henvendelser fra mænd, der har set sig lune på hende.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

- Hvis du har en mand, håber jeg, han tager sig godt af dig. At han overpøser dig med kærlighed. Hvis jeg var sammen med dig, ville du ikke mangle noget som helst. Jeg ville gå til verdens ende, for at gøre dig glad', skriver en fbeundrer på Reddit.

Andre henvendelser emmer af poesi.

- Himmelske øjne. Hår, der er vævet af silke. Jeg har taget billeder af tusinder af kvinder og aldrig set en, der har, hvad du har i øjnene. Du tager pusten fra mig, skriver én.

Og man kan som mand lige så godt give den et forsøg. Meagan er single, efter hun for nylig er blevet skilt fra den mand, hun har fire børn med.

LÆS OGSÅ: Fantastiske billeder: Det sker kun EN gang i livet

Meagan selv er dog ikke helt tilfreds med de henvendelser, hun har fået indtil videre:

- Mændene synes, jeg er tiltrækkende, men de vil ikke have noget seriøst kørende med mig. Det er ret skuffende, siger hun til den britiske avis, Dailymail.

Se billederne af spritbilisten, som mændene gerne vil have fingre i, her:

Dagens Gossip