Lær gastronomi i øjenhøjde på kokkeskolen i Skagen

Hvad er smagen af Skagen – og kan man i det hele taget tale om, at Skagen smager af noget? Det er der rig mulighed for at undersøge, hvis man tilmelder sig en af de fire kokkeskoler, som Gastronomy Skagen udbyder i april og oktober.

Gastronomy Skagen er et kreativt netværk af fødevareproducenter og restauranter i Skagen heriblandt: Slagter Munch, Restaurant Pakhuset, Brøndums Hotel, Restaurant Kokkenes, Restaurant De2Have, Restaurant Hyttefadet, Restaurant Holger Drachmann og Jakob’s Café.

Årets kokkeskoler kan præsentere et forrygende program, der både udfordrer og inspirerer på samme tid. Målgruppen er alle med en indre mad-nørd, der vil lære, hvordan man tryller gastronomiske retter frem af friske råvarer af bedste kvalitet.

Den kyndige undervisning varetages af kokke fra de ovennævnte steder, og opskrifterne fås med hjem, så deltagerne kan invitere familie og venner på en festmiddag, når de kommer hjem.

Gastronomi i øjenhøjde
Udover kokkeundervisningen kan man også komme om bag kulisserne og opleve helt nye facetter af Skagen: Hør fortællinger om friske fisk og fiskeri hos fiskehandleren, besøg Slagter Munchs Skinkehus med den berømte Skagen Skinke, gå på opdagelse i Skagens natur med en naturvejleder og find egne urter og bær til en bjesk.

En af tilbagemeldingerne fra sidste år lød, at kokkeskolen i Skagen var langt mere inspirerende end en kokkeskole i Frankrig. I Skagen var der gastronomi i øjenhøjde.

Mad handler om livsglæde, sanselighed og gode oplevelser. Og det er netop dét, som de gastronomiske kokkeskoler i Skagen ønsker at formidle.

Kokkeskolerne finder sted den 9.-11. april, 16.-18. april, 7.-9. oktober samt den 21.-23. oktober.

Læs mere om tilmelding og program her: http://skagen.dk/kokkeskole/

Dagens Gossip

Dagens TV