Lærer glider i ketchupklat og får kæmpe erstatning

En mandlig lærer i det engelske område Essex har fået 230.000 pund - eller godt tre millioner kroner - i erstatning, efter at være faldet i en »ubestemmelig smattet substans«, skriver den engelske avis The Telegraph.

Sød video: Lille baneløber charmer de brasilianske stjerner

Manden var på vej mod lærerværelset og gled i det, der senere viste sig at være ketchup. Han kom ganske slemt til skade ved faldet, og efterfølgende fremsatte han et krav om erstatning til skolen. Det er det krav, der nu er blevet imødekommet.

Og selvom skoler egentlig virker som et ganske ufarligt sted at arbejde, har byrådet i Essex ifølge The Telegraph givet en million pund svarende til cirka ni millioner kroner i erstatning til lærere, der er kommet til skade på deres arbejdsplads.

Hun er helt sikkert hans baby: Hjemvendt soldat møder datter for første gang

En talsmand for byrådet understreger, at det samlede beløb inkluderer erstatninger, sagsomkostninger og andre udgifter forbundet med sagerne som for eksempel hospitalsregninger.

»Byrådet tager sit ansvar for helbred og sikkerhed meget alvorligt. Alle klager, vi modtager, bliver undersøgt grundigt, og vi betaler, hvis vi bærer skylden,« lyder det ifølge The Telegraph fra talsmanden.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip