Lærer konfronteret af tidligere elev bliver sigtet for 16 sex-overgreb

Det tog Jamie Carrillo 16 år at overvinde sin frygt og konfrontere den lærer, som misbrugte hende, da hun var 12 år gammel. Men da hun lagde optagelserne af telefonsamtalen, hvor læreren indrømmer overgrebene, på YouTube, begyndte lavinen at rulle.

40-årige Andrea Cardosa, som den gang var Jamies baskeball-træner, sagde straks sit job som viceinspektør op, og nu er hun også blevet sigtet i sagen. Det skriver CNN.

Jamie Carrillo troede ellers, at sagen var blevet forældet, og derfor lagde hun konfrontationen på YouTube, hvor den på få dage blev set mere end en million gange.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Men politiet gik ind i sagen, og endnu en offer for lærerens misbrug meldte sig på banen. Nu har man sigtet Andres Cardose for 16 tilfælde af overgreb på børn. Hun blev anholdt mandag aften, og hvis hun bliver dømt, risikerer hun fængsel på livstid.

I en skriftlig udtalelse siger den tidligere lærers advokat dog, at det er han opgave, "at sørge for retfærdigheden sker fyldest midt i mediernes løbeild".

LÆS OGSÅ: Her konfronterer kvinde læreren som misbrugte hende

- Heldigvis kræver vores retssystem mere end en YouTube-video for at fastslå de faktiske omstændigheder i en sag. Jeg er sikker på, at beviserne vil kaste nyt lys på anklagerne mod min klient, siger advokaten Randy Collins.

Den 28-årige Jamie ringede til Andrea Cardosa på hendes daværende skole. På optagelserne hører man hendes spørge:

- Hvorfor er du hævet over loven? Jeg var 12 år, da jeg mødte dig. Er du klar over, at du hjernevaskede mig, og at det, du gjorde ved mig, er forkert?

- Ja, og jeg fortryder det, lyder det tydelige svar fra lærerinden Andrea.

LÆS OGSÅ: Hun er 78, han er 39: - Vi knalder som kaniner

Efter samtalen sidder en meget påvirket Jamie tilbage.

- I alle de her år har jeg ventet på svar og retfærdighed. Og nu er det for sent, fordi jeg ventede for længe. Det er utroligt, siger hun til kameraet.

Se hele videoen, hvor Jamie konfronterer læreren herunder: 

Dagens Gossip