Lærere og kommuner uenige om regeringsindgreb

»Alle forventer, at der vil komme et regeringsindgreb, og jeg tror ikke, at vi finder frem til en løsning, så regeringen kan lige så godt stoppe konflikten med det samme,« siger han til Jyllands-Posten.

»Der behøver ikke at gå en uge, for jo længere tid, der går, jo større konsekvenser får det for alle,« siger lærerformanden.

Jyllands-Posten kan lørdag præsentere en meningsmåling, der viser, at flertallet af danskerne mener, at regeringen skal holde sig ude af konflikten. Den holdning deler chefforhandleren for Kommunernes Landsforening, Michael Ziegler (K).

»Jeg mener, at konflikten skal løses inden for den danske model. Formålet med konflikten er, at den ene af parterne bliver mør, så derfor er det ikke godt, hvis der kommer et regeringsindgreb,« siger kommunernes chefforhandler Michael Ziegler til Jyllands-Posten.

Ifølge hans modpart fra lærerforeningen har der aldrig har været realitetsforhandlinger mellem lærerne og kommunerne, fordi KL er sendt i byen af regeringen for at få halet en ny aftale med lærerne hjem til brug for at kunne indføre en heldagsskole.

Men Michael Ziegler afviser pure det, han kalder Bondos »konspirationsteori«.

»Jeg bliver ærlig talt indigneret over, at man blandt lærerne tror, at vi er sendt i byen af regeringen. Jeg er borgmester for De Konservative, så jeg kan ikke fjernstyres af en socialdemokratisk regering,« siger Michael Ziegler til Jyllands-Posten.

»Det er patetisk, at Anders Bondo Christensen tror på denne konspirationsteori, men så samtidig opfordrer regeringen til et indgreb. Det hænger ikke sammen. Hvis han havde haft ret, så var det jo mig, der skulle ønske et indgreb, men det gør jeg ikke,« siger Michael Ziegler.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip