Lærere vil date under lockouten

Mens lærerne er lockoutet, så bruger mange af dem tiden til at date. Det oplever datingsitet single.dk.

Her oplever man en voldsom stigning i antallet af lærere, der søger en date på nettet. Og de gør det fra deres smartphones. Single.dk melder om en stigning i tilgangen af skolelærere på 215 procent. Det viser tal fra datingsiden der har over 380.000 registrerede brugere.

Lærerne savner nærvær

I følge medejer af Single.dk Jonas Cronfeld gemmer der sig flere overraskelser i tallene. Som eksempel nævner han at 56 procent af lærerne i øjeblikket opretter sig på Single.dk fra deres smartphones. Før lockouten lå dette tal på 29 procent. Jonas Cronfeld glæder sig over at kunne hjælpe lærerne i en svær tid:

- Det er vigtigt for alle mennesker at føle sig elsket og værdsat. Lærerne, der normalt har et arbejde med rigtig meget social kontakt, bliver holdt udenfor lige nu. De har ikke noget at stå op til, og for de lærere der samtidig ikke har nogen at komme hjem til kan det ramme enormt hårdt. Derfor søger så mange lærere lige nu kærligheden hos os.

Man kan desuden se på tallene, at de danske skolelærere er med helt fremme når det gælder de mobile apps:

- Dog overrasker det os at så stor en andel af lærerne bruger Single.dk fra deres smartphones. Før lockouten lå tallet på 29 procent, nu ligger det på over 50 procent. Til sammenligning er tallet for håndværkere 21 procent, og for folk med kontorarbejde 26 procent. En forklaring kunne være at de lige har telefonen ved hånden imens de står på gader og stræder med skilte og bannere - det er mit bedste bud, slutter Jonas Cronfeld.

Dagens Gossip