Lærerinde dukker op iført en mærkelig hvid kjole på sidste skoledag - nu hyldes hun på nettet for sin fine idé

ShaRee Castlebury er skolelærer for 1. klasse i byen Lawton i den amerikanske stat Oklahoma. Det er et job, som den unge kvinde går op i med liv og sjæl.

Da skoleåret var ved at være ovre, besluttede ShaRee Castlebury sig for at gøre lidt ekstra ud af afslutningen og skabe et varigt minde om sine elever.

Det skriver Little Things.

Læs mere: Skolelærer fik en genial ide: Nu lærer eleverne trin for trin

Det gjorde den kreative lærerinde ved at tage en stor hvid kjole på og få børnene til at dekorere den med små farverige tegninger.

Eleverne var helt med på at hjælpe deres lærer med at udsmykke det unikke stykke tøj, som ShaRee Castlebury bar på børnenes sidste skoledag.

En begivenhed, som hun allerede har planer om at gøre til en tradition fremover - så hun får en ny kjole i skabet hvert eneste år.

Læs mere: Skolelærer kritiserer forældre for at møde op i pyjamas og hjemmesko, når de bringer deres børn til skole

Tanken er, at ShaRee Castlebury vil have kjolen på den første dag, hun skal tage imod sin nye 1. klasse, så de føler sig velkomne og allerede kan begynde at glæde sig til, at de selv skal tegne på hendes kjole.

ShaRee Castlebury var inspireret af andre lærere der havde lavet noget, der mindede om den farvestrålende minde-kjole. Nu har hun lagt billeder af den på Facebook, hvor hun bliver hyldet for den unikke idé.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip