Lærerinde fyret for at sende nøgenbilleder til elever på Snapchat

Et gymnasie i den amerikanske delstat Florida er blevet ramt af en skandale, der har kostet en kvindelig lærerinde jobbet.

Dionne Younce var indtil for ganske nylig ansat på Allen D. Nease High School ved storbyen Jacksonville, men en række afklædte fotos og upassende sms-beskeder har gjort den 28-årige kvinde arbejdsløs.

I sidste måned blev hun suspenderet fra jobbet, mens en intern undersøgelse skulle finde op og ned i to elevers påstande om kvindens bizarre opførsel på de sociale medier.

Ifølge engelske Metro modtog de to mandlige studerende det samme foto af Dionne Younce, der på billedet poserede kun iført en bh.

Læs også: Lærerinde fyret efter hendes porno-prøveoptagelser blev fundet af elever

En anden elev hævder, at han 'i et stykke tid' udvekslede nøgenbilleder med lærerinden.

De tre unge mænd har i en skriftlig erklæring til skolen forklaret, at de også har modtaget 'eksplicitte' sms-beskeder fra Dionne Younce. 

Hun begyndte for noget tid siden at følge på Twitter, Instagram og ikke mindst Snapchat, hvor flirten udviklede sig til beskeder med upassende indhold.

Dionne Younce, der var træner for skolens kvindelige vægtløftninghold, blev ansat på high school'en for omkring et halvt år siden.

Politiet er nu ved at undersøge sagen. 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

Dagens Gossip