Lærerinde havde affære med gammel flamme - svigermor anklaget for mordet

En tragisk sag kører i disse dage i de amerikanske medier.

En kvinde er tiltalt for at have dræbt sin svigerdatter Jenna Wall, som kæmpede med sin tidligere mand om forældreretten over deres to børn.

Angiveligt skulle svigermoderen Elisabeth Wall have sat sine børnebørn ud i sin bil, hvorefter hun havde returneret til deres hus og skudt moren, skriver New York Daily News.

Faren, Jerrod Wall, havde fået et opkald fra sin mor, som havde bedt ham om at komme og hente sine sønner, der er 7 og 8 år gamle.

Da han ikke kunne få fat på moren igen, snakkede han med en af sønnerne over telefonen. Drengen fortalte sin far, at de havde hørt skud inde fra huset.

(Jenna Wall. Artiklen fortsætter under billedet)

Læs også: Dreng tilstår mord, han begik i et tidligere liv

Under forældreretssagen havde Jerrod Wall fremsat påstande om, at hans fraseparerede kone havde haft en affære med en ungdomskæreste.

I retssagen havde faren blandt andet sagt, at dette påståede forhold skulle have ødelagt hans bånd med hans drenge.

Det var torsdag morgen, at skyderiet fandt sted. Ifølge politiet opsøgte bedstemoren svigerdatteren på hendes adresse, skaffede drengene af vejen og skød hende.

Faren arbejder på statsanklagerens kontor, men kørte så hurtigt, han kunne, for at komme hen til familien efter det mærkelige opkald fra sin mor.

Han fandt konen, som han var blevet separeret fra et år tidligere, liggende på køkkengulvet skudt og hans mor i stuen, hvor hun sad med en pistol peget mod sit hovede.

Nu er bedstemoren blevet sigtet for mord, grov vold, våbenbesiddelse i forbindelse med en forbrydelse og børnemishandling.

(Her ses et billede af Elisabeth Wall)

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip