Læs anmeldernes dom over "poptæven" Rihanna

Hun er en af de absolutte top på årets Roskilde Festival, som formentlig har givet millioner af kroner for at på den jamaicanske pop-diva til at gå på Orange Scene.

Men koncerten blev ikke den "skelsættende kulturbegivenhed" som Ekstra Bladets anmelder nærmest havde forventet efter den massive omtale inden koncerten. Det er dog næppe overraskende, at Thomas Treo kun kaster to stjerne efter Rihanna.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - ALTID GRATIS NYHEDER

- For millionerne fik festivalen og en betragtelig del af pladsens 130.000 musikelskere kun en tarvelig discountoplevelse, skriver han i sin anmeldelse med overskriften Tarvelig poptæve.

Han medgiver dog at verdensstjerne virkelig var til stede under koncerten på Orange Scene.

Politikens anmelder er dog en kende mere positiv og sammenligner Rihanna med vikaren i folkeskolen, som trådte lidt ved siden af og gjorde det hele sjovere.

LÆS OGSÅ: Jonathan og Oscar lå først i køen: Giv os lapdance, Rihanna

For Rihanna skiller sig ud fra den andre kunstnere, som i løbet af festivalen spiller på den største scene. Men da popstjernen og hitmaskinen først kom i gang, så fungerede kombinationen fint.

- Den helt store triumf landede nærmest pladask midt i sættet i form af en herligt veloplagt ’Umbrella’, der isoleret set var et formidabelt bevis på, at popmusik absolut kan trives på Orange Scene, skriver Pernille Jensen i sin anmeldelse, hvor hun giver koncerten fire hjerter.

LÆS OGSÅ: Se Rihanna hygge sig i Tivoli

Dagens Gossip