Læs anmeldernes dom: Rutinerede Metallica hyggede på Orange Scene

Metallica er både hørt langt bedre, men også langt værre, end da de lørdag aften tromlede ud på Orange Scene foran publikum, som trods en efterhånden slidt festival uge, tog i mod med åbne arme.

Anmelderne fra de store aviser er stort set enige om, at Metallica og Roskilde går hånd i hånd, og at rockmusikken er festivalens nerve og blod. Metallica er kendt som hårdtslående, men ikke for at sætte slagene præcist, og det er også indtrykket fra denne koncert, hvor bandet, med en sprudlende James Hetfield i front, plukkede løs fra deres store bagkatalog af både stort og småt.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder

- Hetfield var en fremragende toastmaster, og selv om der ikke var meget nyt under den orange teltdug, var det måske i virkeligheden meget godt. Nostalgien fik i hvert fald sin store, rørstrømske skovl under mig, skriver Politikens Pernille Jensen, som giver koncerten fem ud af seks mulige hjerter og indrømmer, at hun fik tårer i øjnene under "Nothing Else Matters."

Også BTs anmelder gik glad og tilfreds fra koncerten.

- Det var ikke den bedste Metallica koncert, jeg har oplevet – faktisk langt fra – men endnu engang blev selv en fan siden 1984 som overtegnede overrasket over, at der virkelig allerede var gået to timer, da Metallica ramte sidste ekstranummer og aftenens højdepunkt ”Seek And Destroy”, skriver Steffen Jungersen og giver koncerten fem ud af seks mulige stjerner.

SE OGSÅ: Nøgenløb på Roskilde hvor ALT får lov til at dingle frit

Det evigt mavesure anmelder på Ekstra Bladet, Thomas Treo, holder lidt igen og giver koncerten fire stjerner. Han efterlyste lidt farlighed fra bandet, som i hans øjne havde fortsat deres ferie på Orange Scene.

- Alt i alt en ret rutinepræget omgang, hvor orkesterets grundliggende format udgjorde et solidt fundament under et show, som Metallica kan spille i søvne. Og på ferie. Set værre. Og bedre, skriver Treo.

Flere af anmelderne hæfter sig ved, at end ikke rockmastodonterne Metallica kunne trække lige så mange op foran Roskildes hovedscene, som popstjernen Rihanna formåede at gøre fredag aften. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip