Læs brevene: Her skændes naboer om højlydt sex

Nabostridigheder kender mange til. Men et par naboer i Chicago er nu begyndt at underholde deres øvrige naboer med sure breve til hinanden i opgangen.

Den ene føler sig nemlig generet af, at naboen på den anden side af meget tynd væg tilsyneladende har et meget aktivt sex liv.

Men i stedet for at skrue ned for lyden under akten, har "pigen i 517" dog et svar på tiltale - et svar som naturligvis også bliver hængt op, så alle andre kan følge med i diskussionen.

LÆS OGSÅ: Fem ugentlige udløsninger mindsker risiko for prostatakræft

En helt tredje nabo har fundet det så underholdet, at vedkommende har taget et billede af de sure beskeder og lagt dem på Reddit, hvor de nu bliver læst flittigt.

Klageren skrev:

- Vil du være venlig og sætte en plade på super højt, når I knalder? Jeg vil virkelig sætte pris på ikke at skulle høre på hvert eneste stød og støn gennem den meget tynde væg. Jeg er sikker på, du også hellere ville undgå at dele den information med en fremmed. Heldigvis varer det aldrig ret længe.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Til det svarede den højlydte nabo:

Kære Nabo 

Jamen dog. Hvor dejligt at hilse på dig på denne utroligt taktfulde, venlige og civiliserede måde. Behøvede du virkelig hænge dit ynkelige vredesudbrud op på min dør?

Din tydelige frustration over min nydelse gør mig trist og forvirret. Jeg råber ikke eller andet disrespektfuldt. Men åbenbart har vi verdens tyndeste væg. Jeg lover dig, de støn, som generer dig sådan, stammer fra onani. Det er derfor "det aldrig varer ret længe." Jeg ved, hvad jeg laver, og porno er gratis + jeg har det bedste vibrator. Den er købt i Taboo Taboo nede om hjørnet. Du burde virkelig købe en - du lyder lidt, øh, anspændt.

Sex er naturligt og sundt.

Jeg er stolt af min seksualitet, og dit forsøg på at gøre mig løs på tråden virker ikke her. Var du kommet til mig på en mere respektfuld måde, havde jeg gerne lyttet.

Vi ved alle, at vores husleje er meget høj. Jeg betaler nok til at gøre, præcist hvad jeg har lyst til i mit eget hjem. Og det vil jeg så gøre.

Jeg foreslår, at du tager dine store-pige-trusser af og gør det samme!

Kærlig hilsen

Pigen i 517.

Se naboerne breve til hinanden herunder: 

Dagens Gossip