Læs brevet: Voldtaget pige takker MC-klub bag indsamling

En 17-årig piges liv blev brutalt ændret for altid, da hun i august blev voldtaget under en MC-festival i Odense. Nu takker hun i et brev den MC-klub, som efterfølgende samlede ind til hende og en dusør i sagen.

Det var motorcykelklubben HDCC MC, som tog initiativ til indsamlingen til offeret for den grove voldtægt under Fyns MC Festival i Tusindårsskoven den 16. august. På Facebook-siden Bikers United mod voldtægt, som blev skabt til formålet, har pigen nu skrevet, hvor taknemmelig hun er.

LÆS OGSÅ: MC-voldtægten: Så vidne gerningsmændene?

- Jeg er utrolig taknemlig og berørt over den store indsats i alle har gjort, for at hjælpe mig igennem denne hårde tid og givet mig de bedst mulige levevilkår jeg kan få, skriver pigen i et anonymt brev.

Hun fortæller, at hun er rørt over opbakningen til hende og til andre i samme situation. MC'erne har indsamlet mere end 50.000 kroner og efter aftale med ofret og hendes familie går en tredjedel af beløbet til en dusør i sagen. KLunnen har også besluttet at gøre indsamlingen til en årlig tilbagevendende begivenhed, som skal støtte voldtægtsofre.

Pigen løfter i brevet også en smule af sløret for, hvordan hun har det her to måneder efter det grove overgreb. 

LÆS OGSÅ: Efter voldtægt: MC'ere vil lave årlig indsamling for voldtægtsofre

- Jeg har det under omstændighederne så godt, som det nok er muligt at have, men tanken om alt det i alle sammen har gjort for mig, varmer rigtig meget om mit hjerte og jeg er jer dyb taknemlig, skriver den 17-årige.

Pigen var frivillig i et madtelt på Fyns MC Festival i Tusindårsskoven den 16. august. Mellem klokken 22 og 23 blev hun overfaldet efter et toiletbesøg.

LÆS OGSÅ: Her blev 17-årig pige voldtaget til MC Festival

To mænd skubbede hende ind i et krat og proppede et stykke stof i munden på hende. Den ene holdt hende fast, mens den anden voldtog hende.

Klokken 23.10 blev hun fundet bevidstløs med bukserne nede i et krat ved en grusvej, der går tværs igennem Tusindårsskoven. Tæt på festivalpladsen og campingområdet.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Politiet har stadig ikke anholdt nogen i sagen. Henvendelser i sagen kan gives til Fyns Politi på telefon 114. 

LÆS HELE PIGENS BREV HERUNDER: 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip