Læs de skræmmende detaljer: Dæmon fik ni-årig til at gå på loftet

Latoya Ammons fra Indiana kan fortæller uhyggelige historier om, hvordan hendes tre børn blev besatte og pludselig begyndte at tale med mærkelige dybe stemmer og smile ondt. Hun har sågar set sin ni-årige søn gå baglæns op ad en væg og hen over loftet, og oplevet sin 12-årige datter lette fra sengen.

De skræmmende historier fra familiens hjem i byen Gary begyndte at rygtes. I begyndelsen mente de lokale myndigheder, at der var tale om en kvinde, som forsøgte at tjene penge på uhyggelige løgne. Men nu siger politikaptajnen Charles Austin om "det mærkeligste historie, han nogensinde har hørt", at han er overbevist om, at Latoya Ammons taler sandt. Det skriver Indy Star.

Faktisk er flere af de lokale betjente blevet så skræmte af historierne, at de nægter at sætte så meget som en fod på ejendommen.

LÆS OGSÅ: Uhyggelig video: Flyvende skelet for voksne til at løbe for livet

Den 32-årige mor fortæller, at en katolsk præst og eksorcist flere gange var på besøg i huset, men at de uhyggelige begivenheder først stoppede, da hun flyttede og selv var igennem en djævleuddrivelse.

Uhyggen begyndte, da Latoya Ammons flyttede ind i huset i november 2011. Hurtigt oplevede hun og børnene mærkelige ting, som lyden af fodtrin i kælderen og våde fodsport på tværs af gulvet i stuen.

I marts 2012 vågnede moren en nat ved, at hendes 12-årige datter skreg. Da hun kom løbende ind i datterens værelse, så hun, hvordan den 12-årige pige svævede over sin seng i bevidstløs tilstand. Pigen selv husker intet fra natten.

Den desperate familie tog kontakt til både kirker og clairvoyanter i håb om at slippe af med de uvelkomne gæster. Flere af dem vurderede, at huset af hjemsøgt af mere end 200 dæmoner.

De sociale myndigheder blev opmærksomme på familien, men en psykiater fastslog, at Latoya Ammons ikke var psykisk syg. Samtidig oplevede en sagbehandler, hvordan familiens yngste drenge pludselig begyndte at knurre, inden han vendte det hvide ud af øjnene.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Samme sagbehandler hævder, at den ni-årige dreng med "et mærkeligt smil om munden" gik baglæns op ad en væg og hen over loftet. En episode som en sygeplejerske også var vidne til.

Herefter konkluderede myndighederne, at der kunne være tale om "onde kræfter" som påvirkede familien. 

Se politikaptajn Charles Austin og Latoya Ammons fortælle om episoderne i det besatte hus herunder: 

Dagens Gossip