Læs hele historien her: Fynsk par vandt 30 millioner kroner

I tre ugere gik et par fra Tarup på Fyn rundt med en kæmpegevinst i pungen uden de vidste noget.

Den 28. april ramte en fynbo den gyldne Joker-kombination og det udløste 1. præmien på præcis 29.980.905 kroner.

Men trods masser af omtale i medierne gav vinderen ingen lyd fra sig, og forklaringen var ganske enkel.

- Vi havde hørt om, at der var vundet 30 millioner i Tarup. Men vi havde ikke tænkt på, det kunne være os. Vi har bare haft kvitteringen liggende i pungen, fortæller den nybagte mangemillionær.

Han og kæresten ønsker at være anonyme, men vil godt fortælle, at de er i 40’erne og bor i Tarup-området.

Nu har de været hos forhandleren og fået præmiesøgt deres spil.

- Vi havde et par forskellige Lotto-spil, vi skulle have tjekket. Så jeg gik ned til forhandleren. Lige pludselig siger terminalen ”ding”. Forhandleren siger så, at der er gevinst på her. Du har vundet over 2.000 kroner, du skal i banken og hente dem, fortæller vinderen.

Han tager hjem og fortæller kæresten, at de har vundet.

- Hvor meget, spørger hun.

- Nå, lidt over 3.000 kroner tror jeg. Det er bedre end ingenting, siger han.

Herefter går de i banken.

- Vi fandt først ud af det, da vi står i banken. De ringer til Danske Spil. Der gik vel ti minutter. Så kalder bankrådgiveren på os. Kommer I ikke her over. Hvor meget har vi vundet? Det ved jeg ikke, men jeg tror, det er stort. Jeg regnede ikke med 30 millioner, 100.000 kroner er stort, lyder det fra den heldige fynbo.

- Så skulle vi sidde og vente lidt. Jeg tænkte stadig, at det ikke kunne være mere end 100.000 kroner. Da bankrådgiveren er færdig med at tale, vender hun sig om og fortæller, at vi har vundet næsten 30 millioner.

- Så begynder mine hænder at ryste. Jeg ved ikke, hvad jeg tænkte. Det kørte rundt i hovedet på mig. Jeg var bare glad, siger han.

Kæresten skulle hurtigt af sted på arbejde, ellers kunne hun ikke nå det. Men hun ringede og tog fri. De fik 200.000 kroner i forskud, så de kunne fejre gevinsten.

- Det er ikke gået op for os endnu. Vi har noget gæld, der skal ud af verden. Vi har også allerede bestilt billetter til en rejse med hele familien. Og så vil vi hjælpe vores børn og måske finde et hus et eller andet sted, fortæller vinderen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip