Læs Jesper Kasi Nielsens ord her: Eventyret med AG København er slut

Jesper Kasi Nielsen. Foto: Armin Kübelbeck.

Mesterklubben AG København gik i dag konkurs, og dermed er det slut med Jesper Kasi Nielsens håndboldeventyr.

Det er klubben selv, der ved Sø- og Handelsretten i København har begæret klubben konkurs.

Klubejer Jesper Kasi Nielsen fortæller selv om konkursen på klubbens hjemmeside.

- Det er med den dybeste beklagelse, at vi efter at have arbejdet på at finde en ny ejer eller ejerkreds, og faktisk har været meget tæt på en løsning, nu må tage dette skridt. Det ville kræve, at vi fortsat var involveret på et niveau, vi desværre ikke længere ser som en mulighed.

- Vi har fået ekstremt mange positive henvendelser fra sponsorer, mindre investorer og langt de fleste samarbejdspartnere, men vi kan desværre også konstatere, at der ikke er nogen, der ønsker eller er i stand til at overtage forretningen. Vi har kæmpet hårdt, men må for første gang erkende, at noget faktisk er umuligt, lyder fra Jesper Kasi Nielsen.

- Det har været nogle forrygende år med nogle resultater og en indstilling til sporten og produktet på og uden for banen, som allerede nu har været en game changer i dansk sport. Primært grundet en række medarbejdere med visioner og en enorm arbejdsindsats for at skabe det ultimative produkt, og grundet en stor gruppe samarbejdspartnere, der har været med til at skabe et helt unikt netværk.

- Vi har slået verdensrekorder, skabt oplevelser, opnået et tocifret antal tv-seere og en eksponering, kun få andre kan matche. Vi har formået at fylde arenaerne alle steder vi er kommet frem, vi har mødt op med holdet og vi har skabt en historisk stærk dansk håndboldhjemmebane. Tusindvis af spisende gæster, mere end 20.000 venner på facebook, små 200 venskabsklubber og et merchandisesalg, der slår alle hidtidige rekorder for håndboldklubber.

- På få år har vi skabt Skandinaviens største håndboldklub og en af de største sportsforretninger målt på alle sportslige og kommercielle parametre.

- AG København opnået utroligt meget og familien takker for 7 forrygende år sammen med alle de, der har været en del af AG København undervejs. Spillere, ledere, frivillige, moderklubberne, ansatte, partnere, fans, AGK Support og alle, der har villet os det bedste.

- Vi vil gerne give alle en enorm tak for oplevelserne, samarbejdet og indsatsen! Medarbejderne i AGK er pr. d.d. fritstillet og selskabet er gået i betalingsstandsning, skriver Jesper Kasi Nielsen.

Dagens Gossip