Læs ordene her: Anne Marie Thomsen med brysterne svarer nu sine kritikere igen

Anne Marie Thomsen fra Silkeborg vil have større bryster.

Den 17-årige Anne Marie Thomsen fra Silkeborg, der er blevet landkendt fordi hun samler ind til større bryster, svarer nu sine kritikere igen.

Pigen der har en B-skålæ, ønsker sig større bryster, og derfor har hun startet en indsamling på nettet.

Samtidig har Anne Marie Thomsen på sin blog skrevet og forklaret hvorfor det er så vigtigt for hende med større bryster.

Og selvom det måske ikke lyder som verdens største historie, så har den alligevel født en stribe kritiske kommentarer og indspark til hendes beslutning.

Herunder om det overhovedet er klogt at få opereret brysterne større i så ung en alder, om det lovlige i sådan en indsamling og om hvorfor hun ikke bare selv betaler når hun alligevel har en række fritidsjobs.

Bliv ven med os på netnyhederne.dk nu - klik her og vær med

En kritik, som Anne Marie Thomsen har taget til sig, og som hun nu svarer tilbage på. På bloggen skriver hun nemlig :

Hej derude !
Jeg vi lige understrege nogle ting, som mange dømmer dette på:

 1. Dette er kommet af at jeg har tabt mig 6-8kg inden for 3 uger, efter jeg så har taget på igen, er brysterne det eneste der ikke har taget på.
 2. Det er IKKE silikone bryster, men derimod saltvandsbryster.
 3. Jeg skal ikke have KÆMPE bryster, men kun en D skål.
 4. Det er først om 2 år de skal laves og ikke  i min "unge alder" som der bliver gået meget op i.
 5. Jeg tvinger ikke nogle til at betale, men det er helt individuelt om folk vil det. Det vil kun gøre mig en tjeneste.
 6. Det er ikke mig selv der har kontaktet medierne, jeg blev ringe op af en journalist fra DR, og siden har folk kontaktet mig..
 7. Mange siger at jeg skal undersøge om det overhovedet er lovligt. Og med dette vil jeg UNDERSTREGE at jeg IKKE har taget i mod penge endnu, da jeg afventer svar fra en revisor om dette overhovedet er lovligt, og hvis det er, om hvor mange penge jeg må samle ind.
 8. Ja, jeg har 3 jobs, men når man er studerende under 18, skal man selv betale bøger, studieture, transport, materialer, print, computer (er faktisk et krav på gym at man har dette) osv.
 9. Ud over mine bryster skal jeg spare op til et højskole ophold, hvor jeg skal uddanne mig som skilærer, dette koster 16.000.
 10. Når man så skal leve, have mad osv. har man virkelig ikke mange penge at spare op med.
 11. To af mine jobs er kun i sommer perioden og derved tjener jeg ikke penge om vinteren, kun med mit arbejde i KIWIminipris.
 12. I KIWIminipris har jeg kun 1-2 vagter om ugen med minimums løn, det vil sige at jeg ikke tjener mere end 1.000-1.500kr om måneden.
 13. Mit træningskort holder i et halvt år og er en julegave fra min far, så derfor ikke noget jeg selv betaler for.

- Håber nu at folk kan accepte denne blog og mit projekt, hvis ikke, så lad være med at kommentere, jeg accepterer at folk ikke vil donere, så må den der ikke vil donere også acceptere at denne blog er åben, skriver hun.

Dermed håber hun så at kritikerne får lidt større forståelse for hendes projekt.

Dagens Gossip