Læs rørende brev: Her er politiets egne ord om tabet af Lisa

Det svenske politi har nu sat ord på fredagens grumme opdagelse, da de i en forladt lade i Sydsverige fandt liget af den kun 17-årige Lisa Holm.

Ved frokosttid i dag lagde broderfolkets ordensmagt en besked ud på Facebook, og bare én time senere var opslaget delt over 10.000 gange.

I indlægget forklarer en kvindelig betjent ved navn Sara på menneskelig hvis, hvordan politiet reagerede, da de i en lade nær byen Blomberg fandt liget af Lis Holm, der forsvandt for en uge siden.

'En muskuløs mand, som der står politi på ryggen af, sidder rystende og græder bag et skur. En kriminaltekniker klædt i hvidt stirrer håbløst ud i luften, mens en hundefører har begravet sit grædende ansigt i hundens pels. Stedet er Kinnekulle, og for et øjeblik siden fik de nyheden om Lisas død', skriver betjenten Sara og fortsætter:

'At beklage min medfølelse til Lisas pårørende virker ynkeligt i denne sammenhæng. Du ønsker, du kunne gøre noget mere.'

Læs også: Svensk piges formodede drabsmænd er litauere

Drabet på den unge pige har ramt Sverige med dyb sorg.

Det svenske politiet har heller ikke kunne undgå at lade sig påvirke af mordet på teenageren, der sidst blev set ved den café, hvor hun arbejdede.

Politibetjenten Sara skriver:

'Alle er blevet berørt og lamslået er denne begivenhed. En forfærdelig handling, som ingen af os vil glemme. I bussen, på torvet, hos frisøren – overtalt har man talt om Lisa. Alles ønsker og bønner har været, at hun blev fundet i livet. Det gjorde hun ikke, hvilket er dybt beklageligt.'

Efterforskningen fortsætter i sagen, hvor tre mænd er anholdt. 

Læs den rørende og personlige beretning fra den kvindelige betjent her:

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

LISAEn stor vältränad man vars rygg det står Polis på sitter och skakar och gråter bakom ett uthus. En vitblek...

Posted by Polisen Östra Skaraborg on 14. juni 2015

Dagens Gossip