Læs svaret: Mand klager over forbrændt penis efter sex med pizza

Du havde måske ikke overvejet, at det kunne være afgørende, hvor pizzaen er fra, hvis du har tænkt dig at knalde den. Men hvis pizzaen er fra Domino's, så skal kædens kommunikationsteam nok stå klar til at tage hånd om dig og dine forbrændte kønsdele.

Det viser denne Twitter-korrespondance, hvor en kunde kontakter Domino's med lige netop den problemstilling.

Nu er pizzeriakæden kendt for at have et glimt i øjet, når de svarer på Twitter - men dette svar stod med garanti ikke i personalehåndbogen.

SE OGSÅ: Her slæger russiske skiturister deres fulde ven hjem gennem sneen

Kunden med Twitter-navnet Lad_Vigo skriver og forklarer, at han netop har brændt sig alvorligt på sin penis, fordi han havde sex med en Domino's pizza. Nu ønsker han at få pizzaens pris refunderet.

Hertil svarer Domino's, at manden bør kontakte firmaets kundeservice.

Lad_Vigo bliver dog ved og fastslår, at Domino's burde underrette deres kunder om faren ved at "elske" med deres pizzaer.

Igen svarer Domino's beklagende og siger, at man vil forsøge at informere kunderne bedre i fremtiden. Man takker for, at Lad_Vigo har gjort opmærksom på problemet.

Kunder er dog stadig utilfreds, Han har pepperoni-stykker siddende fastbrændt på både boller og penis, påpeger han. Og igen svarer Domino's, at manden bør kontakte kundeservice.

LÆS OGSÅ: Verdens dårligste bankrøver? Her griner bankansat af røver med kæmpe kniv

Nu fortæller Lad_Vigo, at han har kontaktet hovedkontoret, men at han har et akut problem. Nu har pizzaen lige sagt, at den gerne vil give ham et blowjob, og han ved ikke, hvad skal skal gøre.

Her er det så, at Domino's Twitter-team virkelig brillerer:

- Det kan vi bestemt ikke anbefale, da det ikke er, hvad vi forventer af vores pizzaer. Vi har opdraget dem bedre end det!, lyder det opsigtsvækkende svar.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Klik dig igennem hele den fantastiske Twitter-samtale herunder: 

Dagens Gossip