Læserbrev: Der er behov for et serviceløft til ældreplejen

Læsebrev af Jørn Dohrmann (DF), MF, byrådsmedlem og kandidat til Europaparlamentet, Drenderupvej 30, 6580 Vamdrup.

Omsorgen for vore ældre er at af de allervigtigste områder, som kommunerne bruger penge på. Der bliver flere og flere ældre de kommende år, så der er hårdt brug for flere penge og flere varme hænder til området. Derfor er det også glædeligt, at vi i Kolding Kommune får tildelt ca. 60 mio. kr. over de næste fire år.

Det er yderst tiltrængt, og et løft til ældre området i kommunerne var også øverst på listen over prioriteter for Dansk Folkeparti i forbindelse med finanslovsforhandlingerne. Det kan give mulighed for flere hænder i ældreplejen, som vi har god brug for i disse år.

Jeg så også gerne, at vi prioriterede områder såsom indsatsen for at opdage demens tidligere såvel som noget helt lavpraktisk som at få gjort hovedrent en gang om året. Det vil jeg arbejde for, når kommunens budgetter skal forhandles på plads i de kommende år.

Men det samlede billede i Kolding Kommune er ikke helt rosenrødt. Venstre og Konservative, som sidder med magten, ønsker ikke at genindføre ledsagerordningen i Kolding, og det er skuffende, hvis V og K vil stå for nedskæringer og dårligere service til de ældre. Det er ikke lige det, vi har brug for.

Dagens Gossip