Læserbrev: Dybt uansvarligt at DF ikke vil samarbejde

Læserbrev af Christian Haugk, socialdemokraternes borgmesterkandidat, Vranderupvej 45, Kolding

.

Kolding Kommune står i økonomiske problemer til halsen. Der er brugt 100 millioner kroner mere i det budget et flertal i byrådet vedtog sidste år – uden om Socialdemokraterne. Nu melder 1. viceborgmester Søren Rasmussen og DF så ud, at de ikke vil samarbejde om at finde de mange millioner.

Det er jo dybt uansvarligt, Søren Rasmussen. Fakta er, at budgettet ikke er blevet overholdt og at du som formand for Seniorudvalget ikke kan få pengene til at passe. Der mangler 70 millioner kroner de næste fire år, alene på seniorområdet.

Som 1. viceborgmester og formand for Seniorudvalget burde du tage ansvar og bidrage til at skabe holdbare løsninger. Men i stedet for at arbejde for et bredt samarbejde, er du mere optaget af at grave grøfter. Det er ikke værdigt for det ansvar der følger med, når man vil sidde for bordenden.

Jeg er overbevist om, at de mennesker der bor i Kolding Kommune – uanset om det er børn eller ældre, er bedst tjent med et byråd der samarbejder bredt. Det er der mere fremtid i, end den nedladende retorik der alene har til formål at ødelægge samarbejdsmuligheder.

Dagens Gossip