Læserbrev: Erhvervsvenligheden er politikernes ansvar

Læserbrev af Knud Erik Langhoff, formand for Teknik & Boligudvalget og gruppeformand for Konservative i Kolding, Mariavej 9, 6091 Bjert.

Som Konservativ byrådspolitiker i Kolding, føler jeg ansvar for erhvervsvenligheden i kommunen, og er ikke et øjeblik i tvivl om at det er nu der skal gribes ind for at forbedre erhvervsvenligheden.

Jeg glæder mig over at Kolding kommune, i en analyse foretaget af Dansk Byggeri for 2013, er rykket otte pladser op set i forhold til 2012, men ærgrer mig over at analysen viser, at vi stadigvæk falder igennem på områder som sagsbehandlingstider og størrelse af byggesagsgebyr.

På flere af punkterne der er påpeget i rapporten er vi rigtig godt i gang med forbedringer, at tage fat i sagsbehandlingstider og byggesagsgebyrer, ligger derfor for mig lige til højrebenet.

Den Konservative byrådsgruppe stillede i foråret i år, sammen med Venstre forslag om at byggesags gebyrer fremover skal beregnes efter medgået tid.

Der er ingen tvivl om, for at vi kunne måle os op imod nabokommunerne skal vi afkorte sagsbehandlingstiden. En afkortning vil være som at ”slå to fluer med et smæk”, idet afkortning af sagsbehandlingstiden, efter indførelse af det nye gebyr system, automatisk vil medføre lavere byggesagsgebyr.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip