Læserbrev: Fakta om gratis parkering i Kolding

Læserbrev af Knud Erik Langhoff, formand for Teknik & Boligudvalget og gruppeformand for Konservative i Kolding, Mariavej 9, 6091 Bjert.

Vi skal stå sammen om at brande Kolding på en positiv måde, og ikke tale den ned.

Det er derfor, efter min opfattelse, utroligt ærgerligt at den seneste uges debat om parkering i Kolding, sætter Kolding i et dårligt lys set i forhold til andre handelsbyer, når fakta er at vi i Kolding City har rigtig mange gratis P pladser.

Vi i alt ca. 2.240 P pladser, hvoraf ca. 1.430 pladser er gratispladser. I Kolding er altså ca. 70% af P pladserne gratis pladser, en væsentlig højere andel end i konkurrerende handelsbyer.

Af gratis parkeringspladser er ca. 390 med tidsbegrænsning til to eller tre timer, og ca. 1.050 pladser helt uden tidsbegrænsning.

De nævnte antal pladser er efter min opfattelse indenfor normal gåafstand fra handelsområdet i City. Der er således ca. 700 gratis pladser i afstanden af 0 – 200 m., ca. 450 i afstand af 201 – 400 m., ca. 220 i afstand af 401 – 600 m. og ca. 40 i afstand af 601 – 800 m.

Efter seneste møde i Teknik og Boligudvalget lægger et enstemmigt udvalg op til, at forvaltningen inviterer City Kolding til at indgå i dialog om p-forholdene i Kolding midtby.

Som formand for udvalget glæder jeg mig til at høre resultatet af denne dialog, og håber på at vi derefter kan tilbyde endnu bedre parkerings forhold end nu.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip