Læserbrev: Fornuften er ikke altid lige om hjørnet

Læserbrev af Claus Warming, Møllebakken, 6064 Jordrup.

Når man lader tankerne flyve kommer man ofte til en forståelse og nogle konklussioner vi ellers ikke ville have nået frem til.

KMD har i en menneskealder været Danmarks absolutte IT-leverandør nr. 1. Kommunernes ønske om at gøre en stærk partner til skurk har ødelagt en masse muligheder. Mange politikere glemmer at DK er et meget lille land, hvor et stærkt KMD faktisk kan gøre en kæmpe stor forskel.

Desværre vælger man i eget vælgerfedt at bringe konkurrence ind på et område, hvor effekten og gevinsten er ubetydelig og absolut unødvendig.

Det danske marked kan i almindelighed sammenlignes med Hamborg og omegn. I disse dage vælger Lars Mondrad-Gylling at stoppe i KMD.

Det kan ikke være grundet manglende kompetencer. Vurderingen er at Bestyrelsen i KMD har helt urealistiske mål med en virksomhed, der naturligt reelt burde være koblet til DKs kommunale system og ikke som en mærkelig instans på det private marked.

Jeg må med skam erkende at det er mine politiske kollegaer, der har ødelagt et KMD for DK og et lille land der alt andet lige kan have en masse ud af en velfungerende monopolvirksomhed som KMD. Ære være Lars Monrad-Gyillings minde.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip