Læserbrev: Fra design til handling

Læserbrev af Hans Holmer, Byrådskandidat for SF Kolding, Skovbogade 8, 6000 Kolding.

Som SFér vil jeg gerne, at vi som kommune også sætter handling på vores ord og fører ideerne ud i virkeligheden.

Kolding kommune har sammen med borgerne lavet en vision frem til 2020 om at vi er designkommune.

Når folk kommer til Kolding mødes de af traditionelle skilte, og de ville aldrig gætte, at de nu står i en kommune, hvor vi har fokus på design. Det synes jeg, vi skal ændre. Vi kan som kommune vise folk, så snart de kører ind i kommunen og efterfølgende bevæger sig rundt i kommunen, at vi er en kommune hvor design er en del af vores identitet.

Vi kan med fordel styrke samarbejde med Koldings designskole og universitet, og dermed tegne et kreativt førstehåndsindtryk af Kolding kommune.

Hvorfor er vi så traditionelle? - når vi gerne vil vise, at vi kan gøre tingene på en anderledes måde? Vi skal skille os ud ved at tænke kreativitet og design ind, når vi fx opsætter: gadebelysning, læskure, bænke, skraldespande mv. Vi kan lave et varetegn ved hvert byskilt, der viser at vi er en kommune, hvor design er en del af vores identitet.

Vi kan også opsætte digitale skilte og informationstavler rundt i byen, som fortæller om både design og kommunen og hvad der er af aktuelle arrangementer. Kun fantasien sætter grænser- der er ingen tid at spilde - Sæt i gang.

Dagens Gossip