Læserbrev: Helhed, jobs, børn og ældre

Krisen kradser også i Koldings pengekasse.Det stiller krav til byrådet om at prioritere i vedtagelsen af kommunens budget.

Kommunen har ikke kunnet sælge så mange grunde og har ikke fået så meget i ejendomsskat som forudsat. Vi får ikke de effektiviseringsgevinster staten forventer af kommunerne, fordi vi allerede har effektiviseret. Derfor mangler kommunen penge på trods af at driftsbudgetterne er overholdt.

SF fokus er klart:

- Vi skal sikre jobs både privat og i det offentlige med kommunale byggerier og få afskedigelser.

- Børn og ældre skal mødes af et engageret personale, der har tid til at støtte det enkelte menneskes udvikling.

SF vil holde fast i en ordentlig normering i daginstitutionerne, både lærere og pædagoger i folkeskolen og på specialskoler, så inclusionen bliver reel. Og i understøttende hjemmehjælp til ældre helst hver 14 dag.

SF har siden rædselsbudgettet i 2009 ( som SF stod udenfor) kæmpet for at få et serviceniveu, vi kan være bekendt. Derfor har SF indgået forlig. SF ønsker ingen katatsofe opbemsning igen.

Vi går til forhandlingerne med det synspunkt, at byrådet bør løfte sig op over politiske hanekampe og gøre det, der er bedst for Koldings borgere: at stå sammen om af få et afbalanceret budget i en økonomisk krisetid.

Dagens Gossip