Læserbrev: Indsigt fremmer forståelsen

Læserbrev af Molle Lykke Nielsen, formand for Uddannelsesudvalget (DF), Mosegyde 11, Hejls.

En byrådskandidat for Konservative er i et læserbrev i JV kækt ude med den påstand, at finansieringen af den nye folkeskolelov kan løses i et snuptag.

Han foreslår, at den manglende finansiering af folkeskolereformen lokalt i Kolding på op mod 30 mio. kr. årligt kan løses ved at anvende det bloktilskud, staten har sendt med. Jeg kan oplyse pågældende om, at dette bloktilskud er på 6,5 mio. kr., og at det  er indregnet i det embedsmandsoplæg til finansiering, som han flot betegner som ”en ommer”.

Jeg kan anbefale, at byrådskandidaten fremover læser Uddannelsesudvalgets dagsordener, så holdninger kan fremsættes på et faktuelt grundlag. Uddannelsesudvalgets dagsordener er offentlige og kan findes på Kolding Kommunes hjemmeside www.kolding.dk.

Jeg glæder mig så i øvrigt over, at de Konservative åbenbart er enige med mig i, at målet for de kommende budgetforhandlinger, er at få tilført de ressourcer, der er nødvendige, så Kolding Kommunes folkeskoler kan bevare den flotte topplacering, de allerede har, sammenlignet med landets øvrige kommuner.

Jeg glæder mig til at opleve den konkrete konservative opbakning her til, når budget 2014 skal skrues sammen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip