Læserbrev: Kysten i Hejlsminde

Læserbrev af Bjarne Juel Møller, byrådsmedlem for Dansk Folkeparti og næstformand i Teknik- og boligudvalget, Bjerggade 13, 6000 Kolding.

Byrådet har afsat midler til sikring af kysten i Hejlsminde. Lokalrådet i Hejlsminde arbejder på en løsning, hvor sand fra udgravning af Hejlsminde Havn anvendes til kystsikringen og samtidig giver mere sandstrand. Det kan naturligvis gøre området mere attraktivt.

Lokalrådet i Hejlsminde har via deres rådgiver fået udarbejdet en rapport, hvori dette belyses. Lokalrådet foreslår, at sandet indgår i et projekt, som udgør en alternativ kystsikring og, at kommunens nuværende projekt ændres. Fordelen vil ifølge lokalrådet være, at der bliver mere sandstrand til rådighed. Det er jeg helt enig i.

Jeg mener, at vi bør lytte til de lokale beboere og deres talerør. Det der giver mening er en løsning, som både sikre kysten og skaber bedre strandforhold i Hejlsminde. Vi er nødt til, at tage de lokale borgere alvorlig og respektere deres ønsker og meget seriøse forarbejde.

Det er også den rigtige måde at skabe udvikling i området med.

Dagens Gossip